Вадим Підберезняк домігся виділення урядової субвенції для районної лікарні Врадіївки
субота, 16 вересня 2017, 16:47

Народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Підберезняк домігся виділення урядової субвенції для реконструкції Врадіївської центральної клінічної лікарні: вже найближчим часом там розпочнеться ремонт ліфта та заміна вікон у хірургічному відділенні.

Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації «Народного фронту».

За даними прес-служби, роботи фінансуватимуться державним коштом за рахунок субвенції, яку Уряд виділив, заслухавши аргументи народного депутата Вадима Підберезняка та його колег. Проектно-організаційний етап робіт уже успішно завершився.

Представник «Народного фронту» вислухав зауваження щодо медичної реформи, яка має розглядатись та голосуватись у парламенті наступного сесійного тижня, від персоналу закладу.

 

«Я обов’язково послуговуватимусь отриманою інформацією під час прийняття рішення у сесійній залі та матиму обґрунтовані аргументи для чиновників від медицини, щоби перед тим, як відрізати, відміряти не сім, а сімдесят сім разів. Мова йде про  життя та здоров’я – найдорожче, що має людина. Тож ніякого поспіху і кон’юнктурних рішень тут  бути не може», - наголосив народний депутат.

Насамкінець Вадим Підберезняк відгукнувся на прохання лаборантів районної лікарні та пообіцяв допомогти будівельними матеріалами для виконання ремонтних робіт у лабораторних кабінетах.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua