Вадим Підберезняк допоміг організувати виставку пам’яті Андрія Антонюка у Первомайську (фото)
понеділок, 4 червня 2018, 12:51

За підтримки народного депутата фракції "Народний фронт" Вадима Підберезняка в Первомайську Миколаївської області представлено виставку пам’яті народного художника України, всесвітньо відомого митця Андрія Антонюка.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Представлена в Первомайську виставка носить назву "Учителю, хто ми?". В її експозиції  – картини Андрія Даниловича та шести миколаївських митців – послідовників його творчості. Нещодавно вона експонувалась у Миколаєві, а нині, за ініціативи "Фонду Андрія Антонюка" та за всебічної підтримки народного депутата Вадима Підберезняка, відкрита до огляду у Первомайську.

Для Первомайська це неймовірно значима подія. Тим більше, що саме на відкритті виставки прозвучала ще одна важлива для первомайців новина – у місті буде створено музей Андрія Антонюка.

"Ми зобов’язані це зробити. І зробити не просто музей, а творчий центр, який дасть можливість долучити до образотворчого мистецтва талановиту молодь Первомайщини. Мистецтво Андрія Антонюка – українця і патріота - об’єднує усіх нас. Усіх, хто любить Україну, і ми повинні, зобов’язані берегти та культивувати цю об’єднавчу місію, як і зобов’язані свято берегти творчий спадок великого майстра", – наголосив Вадим Підберезняк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua