Вадим Підберезняк: Ми пам'ятаємо, якою ціною гарантується мир у наших містах і селах (фоторепортаж)
неділя, 27 травня 2018, 13:21

Напередодні Трійці у Первомайську на Миколаївщині відбулась знаменна подія - до пункту своєї постійної дислокації з району виконання бойових завдань ООС повернулась 40 окрема артилерійська бригада ЗСУ, яка цього дня відзначила третю річницю створення.

Особовий склад бригади привітав і народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк, повідомили в прес-службі обласної організації партії.

"Ми щодня, щохвилини, щомиті пам'ятаємо, якою ціною гарантується мир у наших містах і селах. Завдяки кому і яким жертвам ми можемо спокійно жити і працювати, а наші діти спокійно рости та навчатись. Це завдяки вам і вашим побратимам, які віддали за ці мирні хвилини своє життя. Низький вам уклін, Герої України. Вічна Пам'ять полеглим. Щастя, миру, любові та терпіння вашим родинам", - звернувся він до присутніх.

Не обійшлося й без приємних зустрічей - на урочистій події Вадим Підберезняк зустрів друзів - офіцерів-артилеристів, з якими познайомився на передовій, перебуваючи там з волонтерською місією  ще у 2014 році, адже чимало народнофронтівців Миколаївщини з перших днів війни займалися волонтерською діяльністю. Роблять це й зараз, допомагаючи підрозділам ЗСУ та добровольцям.

Командир 40-ї бригади полковник Сергій Панченко, вручаючи нагороди бійцям бригади, не забув і про волонтерів та нагородив Подячним листом керівника Первомайської РО ПП "Народний фронт" Віталія Камінського.

Первомайці зустрічали воїнів на центральній площі міста, де була розгорнута виставка бойової техніки, а зі сцени звучали теплі слова вітань на адресу героїв-артилеристів та слова пам’яті їхнім загиблим побратимам. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua