Вадим Підберезняк надав допомогу районним лікарням та людям з інвалідністю на Миколаївщині
вівторок, 31 жовтня 2017, 16:00

Десятки нових інвалідних та спеціалізованих візків, «ходунки», стільці для душових, дитячі крісла та крісла-коляски, багатофункціональні ліжка, протипролежневі матраци, подушки, шини, бондажі, наколінники, витратні матеріали тощо отримали у подарунок від народного депутата Вадима Підберезняка  Первомайська та Врадіївська центральні районні лікарні й Первомайське паліативне відділення.

Як повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації «Народного фронту», окрім цього Первомайська ЦРЛ завдяки зусиллям народного депутата та його колег має на рахунку понад 330 тисяч гривень коштів державної субвенції на придбання портативного апарату УЗД, дерматоскопа  та фотометрів, а Врадіївська лікарня – 700 тис. грн на заміну вікон у хірургічному відділенні та реконструкцію ліфту.

Також Вадим Підберезняк подбав і про  жителів м. Первомайська та району, які мають інвалідність і нагальну потребу у новому інвалідному візку. Він особисто вручив людям з обмеженим можливостями десять інвалідних візків та троє «ходунків». А вже днями цю спеціалізовану матеріальну допомогу отримають Арбузинський, Братський, Врадіївський та Кривоозерський райони.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua