Вадим Підберезняк: Нова українська школа – це, передусім, вчителі та учні, які прагнуть новацій
п’ятниця, 31 серпня 2018, 13:38

Напередодні 1 вересня народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк відвідав традиційну серпневу конференцію освітян Братського району на Миколаївщині та привітав вчителів і учнів з початком нового навчального року.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, не обійшлося й без подарунків: районне управління освіти отримало кольоровий принтер, а місцева громада – сучасний спортивний майданчик (міні-стадіон) зі штучним покриттям, який з’явився у райцентрі завдяки зусиллям народного обранця.

Вадиму Підберезняку довелось добряче "повоювати" з обласною владою, щоби переконати очільників області у необхідності спрямувати кошти на будівництво спортивного об’єкту в смт Братське, якого, на жаль, не було в планах. Тепер є. І є стадіон, який урочисто відкриють 1 вересня.

"Лише спільними зусиллями ми зможемо успішно реалізувати масштабну реформу вітчизняної сфери освіти. Створити новий освітній простір, комфортне середовище для педагогів і учнів, дати старт Новій українській школі. Тому що Нова українська школа, це, передусім, ви – педагоги і учні, які не бояться новацій, а прагнуть їх. Прагнуть навчати і навчатись за сучасними прогресивними методиками, отримувати не лише знання, а й вміння послуговуватись ним у подальшому житті. Тож успіхів вам, педагоги і учні. А "першачкам" – неймовірних вражень і емоцій від навчання у Новій українській школі, – зазначив Вадим Підберезняк у своїй вітальній промові.

Цього ж дня народний депутат відвідав Кавунівську філію Арбузинської ЗОШ 1-3 ступенів ім. Т. Г. Шевченка, яка отримала від нього у подарунок зручні парти для учнів 2-го класу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua