Вадим Підберезняк передав медичним установам Миколаївщини матеріально-технічні засоби
п’ятниця, 31 серпня 2018, 16:54

Народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк зустрівся з колективами Братської і Арбузинської ЦРЛ на Миколаївщині та передав медичним установам матеріально-технічні засоби.

Лікарні отримали, зокрема, багатофункціональні ліжка, протипролежневі матраци, інвалідні візки, ходунки, пересувні крісла-туалети, катетери, витратні матеріали, підгузки, спецодяг для лікарів.

Ця допомога системна, як і зустрічі з медперсоналом, котрі відбуваються щоразу під час роботи депутата на окрузі, повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації "Народного фронту".

"Я робив і робитиму все можливе, щоби лікарні віддалених північних районів Миколаївщини - Первомайського, Кривоозерського, Врадіївського, Братського, Арбузинського - були забезпечені сучасним обладнанням та могли створити комфортні робочі й побутові умови для лікарів і пацієнтів", – сказав представник "Народного фронту".

За словами Вадима Підберезняка, чимало вже зроблено, але ще більше потрібно зробити.

"Бо медична реформа – процес комплексний, і він нині серйозно "пробуксовує" в тому числі і на розбитих місцевих дорогах. Тож не обладнанням єдиним та ремонтами приміщень потрібно займатись, а й інфраструктурою, ремонтом доріг. І про це я нині регулярно спілкуюсь з обласною владою. Певні напрацювання вже є", – зазначив Вадим Підберезняк під час спілкування з лікарями Братської та Арбузинської ЦРЛ.

На зустрічі також йшлося про зарплати медпрацівників, кадрові питання (залучення молодих спеціалістів та заохочення їх до роботи у віддалених районах), співпрацю медичних установ з органами місцевої влади тощо.

Вадим Підберезняк пообіцяв і надалі робити все від нього залежне, щоби максимально ефективно вирішувати проблеми, які нині "псують життя" лікарям районних лікарень, амбулаторій та ФАПів. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua