Вадим Підберезняк посприяв будівництву водогонів у віддалених селах Миколаївщини (фото)
вівторок, 21 серпня 2018, 13:01

Понад мільйон гривень державної субвенції на вирішення питань водопостачання жителів с. Адамівка Врадіївського району та с. Тридуби, що на Кривоозерщині, виділено за сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" Вадима Підберезняка.

Так, нині с. Адамівка вже отримало 480 тис. грн на реконструкцію гідротехнічних споруд, а с. Тридуби має перший транш з 550 тис. грн на будівництво свердловини та водогону. Роботи розпочались.

"Нарешті, завдяки нашим спільним зусиллям, за участі сільської ради, РДА, підготовка до будівництва водогону, який забезпечить потреби жителів у якісному водозабезпеченні, завершена. Починаємо будівництво. В кожній оселі буде водопровід!», - зазначив народний депутат.

Оскільки Вадим Підберезняк у постійному діалозі з сільчанами, то вчасно реагує на необхідність вирішувати проблемні питання, передусім соціального спрямування. Під час своєї нещодавньої робочої поїздки у Кривоозерський район представник "Народного фронту" зустрівся з громадами сіл Красненьке, Тридуби та Курячі Лози, поговорив на тему благоустрою населених пунктів, ремонту доріг, встановлення вуличного освітлення, матеріального забезпечення шкіл та дошкільних виховних закладів, медичних установ. ФАП с. Курячі Лози та Тридубівська амбулаторія отримала у подарунок від народного депутата інвалідні візки та візки для догляду лежачих хворих, а Тридубівська ЗОШ – ремонт особистим коштом народного депутата шкільного автобуса. Ще один інвалідний візок Вадим Підберезняк передав сім’ї Левковичів із с. Красненьке для їхнього батька – ветерана Другої світової війни Миколи Деонисовича.

Цього ж дня народний депутат зустрівся з працівниками Кривоозерського райавтодору. На зустрічі йшлося про  кризову ситуацію, що склалась на підприємстві: підряди віддані одеській фірмі, виникла заборгованість із зарплатні. Вадим Підберезняк пообіцяв райавтодорівцям зустрітись з керівництвом області та обговорити усі болючі питання і визначити шляхи їх вирішення.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua