Вадим Підберезняк: Справжній патріотизм – це реальні справи, а не слова (фото)
понеділок, 5 листопада 2018, 19:58

Народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк спільно з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим  відвідали відкриття Чемпіонату АР Крим та міста Севастополь з легкоатлетичного багатоборства серед юніорів.

Змагання відбулись на новій сучасній легкоатлетичній арені, збудованій у Лазурному Скадовського району Херсонщини, повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації.

"Це яскравий приклад ефективної співпраці державного та приватного секторів. Приклад того, як можна у стислі строки, з моменту підписання меморандуму між Міністерством молоді і спорту та інвестором – "Механічним заводом" минуло лише півроку, реалізувати масштабний проект та побудувати сучасний легкоатлетичний об’єкт. Він стане в нагоді усім без винятку легкоатлетам України та забезпечить спортсменам можливість тренуватись та проводити спортивні змагання різних рівнів", – наголосив Вадим Підберезняк.

Нова легкоатлетична база працюватиме практично круглий рік, з перервою на зиму. Вона оснащена усім необхідним для комфортного проживання та тренувань. Інвестор забезпечує гідні умови для проведення тренувальних зборів для легкоатлетичної збірної України при підготовці до Олімпійських ігор 2020 року, а держава – замовлення спортивних послуг високої якості на конкурентних умовах. 

"Найважливіше для мене у цьому конкретному випадку – це приклад справжнього патріотизму. Можна скільки завгодно виголошувати патріотичні лозунги, тримати руку біля серця та співати гімн. А можна працювати і втілювати у життя такі перспективні і вкрай необхідні проекти. Справжній патріотизм – це реальні справи, а не слова. І дуже важливо, що перші змагання на новій арені відбулись саме серед спортсменів-кримчан. Вони – справжні патріоти, які залишились вірними Україні, тож мають бачити, що держава їх підтримує", – зазначив Вадим Підберезняк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua