Вадим Підберезняк: Забезпечення комфортного життя людей – одна з найважливіших прерогатив у моїй роботі
понеділок, 17 грудня 2018, 12:45

Народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Підберезняк залучив державну субвенцію в розмірі 650 тис. грн, яка вже успішно освоюється в селі Тридуби Кривоозерського району у рамках Державної програми "Питна вода".

Як повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації, нині в селі триває буріння свердловини, а далі планується будівництво водонапірної вежі та водогону, який забезпечить водопостачанням 200 споживачів та місцеву амбулаторію первинної медицини.

"Забезпечення та відновлення комфортного життя людей – це моя соціальна програма, яка спрямована на підвищення рівня життя жителів найвіддаленіших сіл. Уявіть собі - ХХІ сторіччя, а в селах досі немає водогону. Про який побут, про який комфорт може йти мова?", – зазначив народний депутат.

"Я вдячний місцевому самоврядуванню та усім небайдужим сільчанам Тридубів, які разом зі мною активно "проштовхували" це питання. За вчасно виготовлений проект. За небайдужість. Ми згуртувались і практично вирішили проблему. Потрібно ще трохи часу, й Тридуби будуть з водою", – додав він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua