Арсеній Яценюк – призерам Європейських ігор: «Ваша сила волі – це взірець для всієї країни» (відео)
вівторок, 30 червня 2015, 14:19

«Ваша сила волі й сила духу є взірцевою для всієї країни», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час спільної зустрічі Президента України Петра Порошенка та Глави Уряду із чемпіонами та призерами І Європейських ігор 2015 року у вівторок, 30 червня.

Він подякував українським спортсменам і підкреслив, що їх перемоги «вселяють дух в країну і в націю».

«Завдяки вашим особистим зусиллям, вашій праці над собою, інколи навіть боротьбі з самим собою - ви стали переможцями. Ваша сила волі й сила духу є взірцевою для всієї країни», - сказав він.

Він звернувся підтримати й тих, хто не здобув медалей на Європейських іграх: «Переконаний, що на наступних іграх ми візьмемо більше, будемо ще кращі й сильніші - завдяки вашій боротьбі, вашому бажанню стати найкращими».

Арсеній Яценюк зазначив, що Уряд прийняв розпорядження про встановлення 75 стипендій тренерам. Він повідомив також, що Глава держави підпише укази про призначення 105 стипендій для спортсменів олімпійців. Окремі стипендії передбачені для паралімпійців.

Глава Уряду також наголосив на необхідності підготовки до Олімпійських ігор-2016  у Ріо-де-Жанейро: «Треба профінансувати повністю підготовку до Олімпійських ігор. І тут я можу вам гарантувати, що все, що у нас іде по плану: починаючи з техніки, спортивного інвентарю, і закінчуючи фінансуванням самих зібрань, - все буде Урядом профінансовано». 

«Ваша воля і ваш дух – це той актив, який не вираховується жодними грошима. Наше завдання – це допомагати забезпечити тренування. А ваше завдання – щоби в світових столицях на світових іграх був український прапор, лунав український гімн, і вся Україна вам аплодувала», - звернувся Глава Уряду до спортсменів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua