Верховна Рада має ухвалити законопроекти на захист прав та соціальні гарантії дітей, - Микола Величкович (відео)
понеділок, 4 червня 2018, 13:23

Верховна Рада має ухвалити низку важливих законопроектів щодо дотримання та захисту прав дитини і встановлення справедливих соціальних гарантій дітям.

Про це заявив перший заступник голови Комітету ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, представник фракції "Народний фронт" Микола Величкович під час засідання Погоджувальної ради.

"Комітет вважає, що дотримання та захист прав дитини мають стати головним пріоритетом української держави. Забезпечуючи належний розвиток кожної дитини, ми створюємо майбутнє нашої держави", - заявив він.

Народний депутат зауважив, що Верховна Рада приділяє належну увагу питанню дотримання прав дитини, у зв’язку з чим профільний комітет підготував низку важливих законопроектів, які вирішують проблеми у цій сфері.

Так, Микола Величкович звернувся до керівництва парламенту з проханням внести до порядку денного проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належного рівня соціального захисту родин з дітьми та встановлення справедливих соціальних гарантій дітям (№6063-д).

Представник "Народного фронту" зауважив, що цей законопроект стосується захисту прав дітей особливо незахищених категорій.

"Хотів би також подякувати керівництву Верховної Ради за включення до порядку денного на середу, 6 червня, законопроектів про меценатство у фізичній культурі і спорті (№№6770 та 6773-1). Хотів би звернути увагу, що ці законопроекти мають розглядатися у залі Верховної Ради України разом з проектами законів про внесення змін до Податкового і Митного кодексів України, якими передбачені пільги для меценатів у спорті", -  наголосив парламентар.

Микола Величкович також попросив перенести розгляд цих важливих законопроектів на четвер, оскільки в першій половині тижня парламентарі розглядатимуть законопроект про Вищий антикорупційний суд. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua