Верховна Рада має залишитись гарантом політичної стабільності нашої держави, – Михайло Хміль
неділя, 21 квітня 2019, 18:50

Верховна Рада України має залишатись цитаделлю політичної стабільності і забезпечити незворотність проєвропейського демократичного курсу, обраного Революцією Гідності.

Про це народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль заявив під час виборчого марафону у Львові, повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

"Попри зміни, які, можливо, принесуть президентські вибори, незмінними мають залишатись визначений нами проєвропейський демократичний курс та цінності, які ми сповідуємо", – заявив народний депутат.

Разом з тим парламентарій прокоментував імовірність дочасних парламентських виборів.

"Чи буде розпуск парламенту? Хочу нагадати, що саме Верховна Рада була стовпом стабільності, коли була політична криза після втечі Януковича. Саме Рада зберегла порядок в країні, усталений лад і не допустила хаосу. Вірю, що вона і зараз справиться з викликами", – наголосив він. 

"Ми взагалі забагато очікувань виставляємо до Президента, якого обираємо. На "доброго царя" уповають наші сусіди, однак у нас інші традиції. В епохи княжої доби та козаччини ключові рішення покладались саме на народне віче та раду. Вірю, що ми і зараз справимось", – підсумував Михайло Хміль. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua