Верховна Рада підтримала армію та забезпечила соціальні виплати, не дивлячись на протидію популістів, - Андрій Помазанов (відео)
п’ятниця, 15 липня 2016, 13:26

Верховна Рада змогла на законодавчому рівні підтримати українську армію, зміцнити оборону держави та забезпечити соціальні виплати, не дивлячись на деструктивну поведінку окремих фракції та їх постійні намагання зірвати роботу парламенту.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов, підсумовуючи роботу поточної сесії Верховної Ради.

"Я вважаю, що ця сесія була дуже продуктивною, незважаючи на багато негативних факторів, які відбувалися з боку наших колег - фракцій "Батьківщина" та "Радикальна партія". Незважаючи на це та завдяки вмовлянням представників коаліції, зокрема "Народного фронту", ми змогли ухвалити дуже багато соціальних, екологічних питань, а також питань, пов’язаних з підтримкою нашої армії. Дуже багато позитиву змогли зробити для нашої країни", - наголосив він.

На думку народного депутата, найбільшим досягненням цієї парламентської сесії є те, що сьогодні "нам вдається утримувати армію", передовсім завдяки тому, що в Державному бюджеті на потреби оборони були передбачені 113 мільярдів гривень.

"Саме ці досягнення, коли наша армія має змогу їздити на танках і зупиняти агресора, саме ці досягнення, коли наша армія одягнена і нагодована, є основними на сьогоднішній день", - підкреслив він.

Крім того, Андрій Помазанов відзначив в якості досягнення той факт, що вдалося зупинити падіння української економіки.

"Арсеній Яценюк після приходу на посаду Прем’єр-міністра втримав економіку і ми шляхом голосувань команди "Народного фронту" не дали змоги нашим опонентам і деструктивним опозиціонерам завалити роботу парламенту. Ось це є основними досягненнями. Саме через це країна досі має шанс на існування і саме через такі обставини бійці зараз мають підтримку, пенсіонери мають пенсію, а соціальні працівники мають заробітну плату. І саме завдяки команді "Народного фронту" ми зараз маємо результат в нашій країні", - наголосив народний депутат.

Разом з тим він відзначив, що роботі парламенту під час цієї сесії постійно заважали популісти. 

Андрій Помазанов також зауважив, що, на жаль, не дивлячись на численні намагання Голови Верховної Ради Андрія Парубія і чітку позицію фракції "Народний фронт" щодо продовження роботи парламенту до осені, поставити це питання на голосування так і не вдалося, а отже - "поточна сесія буде сьогодні вимушено закрита".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua