Верховна Рада повинна невідкладно прийняти пакет законів щодо безвізового режиму, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 9 листопада 2015, 12:47

Верховна Рада України зобов’язана невідкладно прийняти пакет законів щодо безвізового режиму України з Європейським Союзом.

На цьому наголосив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак на Погоджувальній раді.

За його словами, минулого тижня парламент не впорався зі своїм основним завданням, проваливши важливий пакет законопроектів з лібералізації візового режиму.

«Нагадаю, усім хто забув, що Революція гідності розпочалась з того, що люди вийшли відстоювати своє право жити в європейській країні. Молоді люди боролись і вмирали за право, в тому числі, вільно подорожувати Європою, вчитись в європейських університетах. В четвер депутати сплюндрували це прагнення», - підкреслив Голова фракції «Народний фронт».

Представник «Народного фронту» також прокоментував заяви окремих депутатів, які не голосували за закони з лібералізації візового режиму, через нібито їх недосконалість, зауваживши, що у депутатів було кілька тижнів на доопрацювання цих законів.

Він також озвучив пропозицію фракції про роботу парламенту у вівторок з максимально скороченими перервами до повного прийняття безвізового пакету.

Також, за словами Максима Бурбака, фракція «Народного фронту» наполягає на невідкладному прийнятті законопроекту №2114 про Державне бюро розслідувань на найближчому пленарному засіданні парламенту.

«Приймаємо цей закон, формуємо бюро, обираємо керівника і ставимо  крапку в дискусії про прокуратуру і репресії. Вона повинна займатись своїми прямими функціями – представлення обвинувачення і захист прав держави в суді», - наголосив Максим Бурбак.

Він також зазначив, що фракція голосуватиме за продовження мораторію на продаж землі, однак  необхідно розробляти і закон про ринок землі і наповнювати державний земельний кадастр.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua