Верховна Рада повинна невідкладно ухвалити закон про деокупацію Донбасу, - Вадим Кривенко (відео)
п’ятниця, 24 листопада 2017, 12:10

Верховна Рада повинна у найкоротші терміни, на наступному пленарному тижні, ухвалити закон про деокупацію Донбасу, який підсилить як позиції України на міжнародній арені, так і позиції українських військових в зоні конфлікту.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що необхідність прийняття цього закону набула ще більшої актуальності у зв’язку із загостренням ситуації на Донбасі, зокрема у Луганську, де наразі відбуваються розбірки місцевих бандитів, керованих Кремлем.

«Чітко зрозуміло, що агресор у нас не Плотницький, не Корнет (ватажки бандформувань в ОРЛО. – Ред.), не інші містечкові бандити. Агресор у нас Російська Федерація, яка нікуди не поділася звідти. Вона там продовжує встановлювати якісь свої правила гри, йде якась внутрішня конкуренція. А нам треба далі діяти так само, як ми і діяли. У зв’язку з цим хочу сказати, що у найкоротші терміни, а саме - на наступному пленарному тижні (це буде вагомий крок) нам все ж таки треба прийняти закон про деокупацію цих територій», - заявив народний депутат.

За інформацією Вадима Кривенка, цей законопроект вже погоджений у профільному комітеті, а «всі політичні сили доклали зусиль для того, щоб це був дійсно ефективний закон».

«Я дуже сподіваюсь, що він (закон про деокупацію Донбасу. – Ред.) буде прийнятий. Відповідно, це буде і підсилення наших позицій на міжнародній арені, це буде і підсилення наших військових, які безпосередньо знаходяться в зоні конфлікту. І він вирішить багато питань, які на сьогоднішній день не вирішені, в тому числі обмін заручниками», - наголосив представник фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua