Верховна Рада ратифікувала низку міжнародних кредитних угод, - Остап Семерак (відео)
середа, 3 лютого 2016, 15:17

Верховна Рада підтримала в цілому законопроекти про ратифікацію Договору між Урядами України та Польщі про надання кредиту на суму близько 100 млн. євро, а також угоду з Урядом Німеччини щодо отримання фінансового гранту у розмірі близько 14 млн. євро.

Ці рішення підтримали 242 і 246 народних депутата відповідно.

Народний депутат фракції «Народний фронт» Остап Семерак повідомив, що кредит надається Урядом Республіки Польща «для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури, облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону та інших проектів, погоджених сторонами, відповідно до договору, який підписано у вересні 2015 року».

Щодо Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво Остап Семерак зазначив, що вона «дає можливість отримати від Кредитної Установи для Відбудови (KfW) фінансовий грант у розмірі близько 14 млн. євро для проекту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні».

«Проект, який передбачає ця угода, спрямований на будівництво інфраструктурних об’єктів на природоохоронних територіях, розвиток управлінської системи, збереження біорізноманіття та дієвих інструментів у розвитку системи управління природоохоронними територіями, а також застосування досвіду європейських країн, зокрема, Німеччини», - підсумував Семерак.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua