Верховна Рада розгляне першу електронну петицію до парламенту, - Андрій Парубій (відео)
п’ятниця, 22 квітня 2016, 11:39

Верховна Рада розгляне електронну петицію щодо закону "Про професійну освіту", яка вперше набрала необхідні 25 тисяч голосів українців.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій, відкриваючи засідання парламенту у п’ятницю.

"Електронна петиція до Верховної Ради України вперше набрала необхідних 25 тисяч голосів наших громадян. 25323 українці звернулися до парламенту з  проханням підтримати  урядовий законопроект  "Про професійну освіту" (№ 3231). Переконаний, це свідчить про зростання довіри до законодавчого органу України", - наголосив він.

"Наш обов'язок відповідно до статті 32 Закону "Про звернення громадян" - розглянути це питання", - підкреслив Андрій Парубій.

Проте спікер парламенту зауважив, що з огляду на переформатування уряду, Кабінет Міністрів відкликав ряд своїх законопроектів, в тому числі і проект закону № 3231, петиція щодо якого набрала понад 25 тисяч голосів. У зв’язку з цим Парубій звернувся  до Уряду та прем’єр-міністра з проханням якнайшвидше внести цей проект закону до Верховної Ради України.

"Ми чекаємо, аби ми змогли перший законопроект, який набрав понад 25 тисяч голосів, розглянути у Верховній Раді України", - сказав Голова парламенту, звертаючись до міністра освіти Лілії Гриневич.

"Питання освіти для нас є пріоритетними і важливими. Ви будете повністю відчувати підтримку з боку Верховної Ради України, і ми сподіваємося на дуже тісну співпрацю", - додав Голова парламенту.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua