Верховна Рада виправила історичну несправедливість, заборонивши георгіївську стрічку, - Юрій Береза (відео)
вівторок, 16 травня 2017, 17:21

Ухваливши законопроект, ініційований "Народним фронтом", щодо заборони виготовлення та пропаганди георгіївської стрічки, Верховна Рада виправила ще одну історичну несправедливість, придуману радянським агітпромом.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, командир полку спецпризначення "Дніпро-1" Юрій Береза під час виступу у парламенті.

"Коли "цирк імені Радянського Союзу" - отой, що сидить тут ліворуч ("Опозиційний блок". - Ред.) виступає і говорить про якісь "святі речі" для них, махаючи при цьому цією клятою георгіївською стрічкою, яка була започаткована після знищення Запорізької Січі, мені стає соромно і сумно.... До яких пір ми будемо терпіти наругу "п'ятої колони"? До яких пір вони будуть ковзати на історії і пам'яті наших дідів?", - обурився народний депутат.

За його словами, голосування за цей законопроект — це ще один крок до того, щоб "забути як про страшний сон про Радянську імперію і про тих клоунів, які до сих пір танцюють на кістках наших дідів".

Як відомо, Верховна Рада 238 голосами ухвалила в цілому проект Закону (авторства представника фракції "Народний фронт" Антона Геращенка) про внесення доповнення до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо заборони виготовлення та пропаганди георгіївської (гвардійської) стрічки (№2987).

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua