Верховна Рада збільшила фінансування армії, розвідки і поліції (відео)
четвер, 6 жовтня 2016, 12:58

Верховна Рада збільшила видатки на оборону та безпеку у 2016 році на 7,1 мільярда гривень.

Відповідне рішення підтримали 265 народних депутатів.

Так, збільшено видатки на оборону і безпеку на суму 7,1 млрд гривень, з них на грошове забезпечення - 6,3 млрд гривень. Передбачено збільшити фінансування Міністерства оборони на 3,8 млрд гривень, Головного управління розвідки Міністерства оборони - на 175 млн гривень, Національної поліції - на 2,4 млрд гривень.

"Я хотів би подякувати Прем'єр-міністру та всім фракціям і групам, які підтримали цей законопроект. Це надзвичайно важливий законопроект для підтримки нашої обороноздатності. Хотів би звернути увагу, що ці кошти йдуть виключно на грошове утримання", - прокоментував ухвалення закону заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

"На жаль, проблему державного оборонного замовлення, озброєння ми так і не вирішили. Я звертаюся до Прем'єр-міністра з проханням усе-таки приділити увагу цьому питанню і вирішити його, тим більше, що у нас є механізми і діючі фінансові інструменти", - заявив голова Комітету з нацбезпеки.

Окремо Сергій Пашинський закликав Верховну Раду повернутися до питання спеціальної конфіскації арештованих активів. 

"Нещодавно представниця однієї фракції виступала з цієї трибуни і вимагала грошей пенсіонерам. Пане головуючий, давайте поставимо в порядок денний законопроект про спецконфіскацію, повернемо вкрадені Януковичем гроші і дамо їх пенсіонерам. Бо з екранів телебачення всі захисники держави, а коли доходить до повернення вкрадених у держави активів - всі в кущі", - резюмував Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua