"Ви будете опорою для України", – Микола Величкович про перший випуск офіцерів після Майдану та початку російської агресії (фото)
субота, 23 червня 2018, 22:37

У Львові, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, відбулося посвячення в захисники правопорядку випускників Львівського державного університету внутрішніх справ.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації «Народного фронту».

Із вітальним словом до офіцерів звернувся народний депутат фракції «Народний фронт» Микола Величкович.

«Сьогоднішній випуск Львівського державного університету внутрішніх справ – це перший випуск оновленої України. Бо у нелегкому 2014 році, коли відбувся Майдан, коли почалася агресія Російської Федерації на сході – ви вступили до Львівського університету внутрішніх справ. І батьки, і громада сьогодні вірять: те, що ви досягнули за ці чотири роки, і те, що вклали у вас викладачі, які пройшли нелегке випробування на сході, переросте у гарний результат і ви будете надійною опорою України», – наголосив Микола Величкович.

Лейтенантів також привітали представники керівництва області та міста, МВС України, ЛьвДУВС. Новоспеченим захисникам правопорядку побажали легкої служби на посту оперативників, дільничних та слідчих, відповідальності, підтримки рідних і нагадали, що довіра громадян – головне завдання реформованої поліції.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua