Вибори на Донбасі під дулами російських автоматів будуть фейковими, - Антон Геращенко (відео)
четвер, 21 квітня 2016, 11:12

Вибори на Донбасі під дулами російських автоматів будуть фейковими та не відображатимуть реальних настроїв мешканців цієї території.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі телеканалу «3S.TV».

Коментуючи нагадування ведучої про заклики ряду європейських політиків провести вибори на Донбасі вже цьогоріч, Антон Геращенко зазначив, що влада України має діяти в інтересах народу України.

«А в інтересах народу України сьогодні не проводити вибори на Донбасі, піддаючись тиску Путіна чи когось іще. Вибори на Донбасі під дулами російських автоматів будуть фейковими, вони не відбиватимуть реальних настроїв мешканців Донбасу, і він буде черговою раковою пухлиною на тілі України», - пояснив представник «Народного фронту».

Говорячи про перспективу внесення змін до Конституції України щодо надання Донбасу особливого статусу, депутат наголосив: «Станом на сьогодні я не бачу у Верховній Раді 300 голосів за внесення до Конституції поправки щодо надання особливого статусу Донбасу».

«Водночас хочу зазначити, що особи, які кажуть, нібито надання такого статусу є неприпустимим, відверто брешуть: у Конституції України міститься положення про особливий статус Києва та Севастополя», - додав він.

«Підстав для збройного повстання на Донбасі не було – воно було повністю інспіроване силами Путіна», - резюмував Антон Геращенко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua