Вибори на окупованих територіях всупереч українському законодавству будуть означати кінець мінським домовленостям, – Віталій Сташук (відео)
понеділок, 28 вересня 2015, 09:44

Мінські домовленості будуть зірвані у момент  проведення фейкових виборів у так званих ЛНР та ДНР.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Віталій Сташук в ефірі телеканалу «Рада».

«Треба   усвідомлювати, що власної суб’єктності у так званих лідерів ЛНР і ДНР не існує. Вони є маріонетками Кремля й чітко виконують його вказівки. Це схема Кремля – зробити їх суб’єктами процесу, аби всьому світові подати цей конфлікт як внутрішньоукраїнський і виступити у ролі миротворця, третейського судді», – пояснив депутат.

«Насправді, як тільки Росія припинить фінансувати терористичні  анклави  – ЛНР і ДНР розсиплються упродовж декількох днів. Усі це розуміють. Там будь-яка спроба мати власну думку жорстко карається Кремлем», – додав представник «Народного фронту».

Віталій Сташук наголосив, що Україна не буде поступатись  своїми принциповими підходами у вирішенні конфлікту в разі зриву терористами мінських домовленостей: «Ми зацікавлені у мирному врегулюванні конфлікту. Але, я  впевнений, парламент у жодний спосіб не сприйме спробу провести вибори на окупованих територіях не за українським законодавством. Думаю, ця позиція буде зрозуміла у тому числі нашим західним партнерам».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua