Вибух на території Посольства США у Києві – справа рук Росії, - Антон Геращенко (відео)
четвер, 8 червня 2017, 12:00

Провокація з вибухом на території Посольства США у Києві, скоріш за все, організована на замовлення Російської Федерації з метою збаламутити інформаційний простір та штучно створити атмосферу небезпеки в українській столиці.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, член колегії МВС Антон Геращенко в інтерв'ю журналістам.

За словами Геращенка, наразі українські спеціалісти, разом зі співробітниками служби безпеки Посольства США, вивчають відеозаписи з території диппредставництва та прилеглої території для того, щоб з'ясувати, хто там перебував до та під час цих подій.

“Моя особиста версія, що мотиви цієї провокації такі ж самі, які були у ситуації з пострілом по консульству Польщі у Луцьку. Точно такі ж, як під час організації фейкових акцій протесту нібито поляків, нібито болгар. Я думаю, що, у кінцевому підсумку, це зробили на замовлення Російської Федерації", - наголосив Антон Геращенко.

"Мета дуже проста — це гарний привід збаламутити інформаційний простір, потрапити на світові стрічки новин та сказати, що “в Києві не є безпечно”. Якихось інших мотивів я не бачу", - зазначив депутат.

Як відомо, сьогодні, 8 червня, о 00:05 стався вибух на території Посольства США у Шевченківському районі Києва після того, як невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Як повідомили правоохоронці, розпочато кримінальне провадження за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до злочину осіб.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua