Видатні українці своїми перемогами показують приклад політикам, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 16 травня 2016, 12:41

Минулий тиждень став для України переможним не завдяки здобуткам політиків, а завдяки спортсменам, авіаторам та перемоги співачки Джамали на "Євробаченні".

Про це під час Погоджувальної ради заявив Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Всюди, де є можливість донести голос України, - там наш успіх і перемога. Нас почула Європа і світ. Голосом кримськотатарського народу - це наші брати і сестри, які зараз опинилися у полоні в загарбника, - на весь світ говорила наша співачка. Я хочу сказати слова подяки нашій представниці. Ми гідно вибороли перемогу", - наголосив Максим Бурбак.

Голова фракції звернувся до Першого віце-прем’єра Степана Кубіва з проханням розпочати підготовку до наступного Євробачення, яке відбудеться в Україні.

"Треба вже готуватися до проведення Євробачення в Україні наступного року. Готуйте план, фінансування. Треба цей конкурс гідно провести. Тому що кожного разу – це наша перемога в боротьбі із зовнішнім агресором", - зазначив Бурбак.

Він також наголосив на здобутках України в авіаційні галузі.

"Наш український літак "Мрія" здійснив перший комерційний рейс до Австралії, де перевіз 130 тонн вантажу", - підкреслив парламентар.

"Команда "Народного фронту" пишається нашою країною, людьми, які подають приклад нам - політикам, як треба працювати, а не балакати", - резюмував Голова фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua