Відбулась зустріч Секретаря РНБО Олександра Турчинова з Міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічюсом
четвер, 13 серпня 2015, 16:50

Сьогодні, 13 серпня, відбулася зустріч Секретаря РНБО, одного з лідерів «Народного фронту» Олександра Турчинова з Міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічюсом. Під час зустрічі сторони обговорили питання співпраці між країнами.

Секретар РНБО висловив вдячність Литовській стороні за ту позицію, яку їх держава посідає щодо України. «Ми надзвичайно високо цінуємо дружні відносини з Литвою та вдячні за ту підтримку, яку відчуваємо з вашого боку», - зазначив він.

За словами Лінаса Лінкявічюса, Литва повністю підтримує позицію України в Європі та «сприяє зараз і сприятиме в подальшому європейській інтеграції України».

В контексті обговорення ситуації на Сході України співрозмовники констатували, що збільшення інтенсивності обстрілів бойовиками наших сил «свідчить про спроби Росії повністю зірвати Мінські домовленості і активізувати бойові дії на Сході України». 

Окрім того, співрозмовники приділили значну увагу обговоренню питань безвізового режиму України та реформуванню сектору безпеки і оборони нашої країни.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua