Відбулась зустріч Секретаря РНБО Олександра Турчинова з Міністром внутрішніх справ Литовської Республіки Саулюсом Сквярнялісом
вівторок, 20 жовтня 2015, 17:14

Відбулась зустріч Секретаря РНБО, одного з лідерів «Народного фронту» Олександра Турчинова з Міністром внутрішніх справ Литовської Республіки Саулюсом Сквярнялісом.

Під час зустрічі сторони обговорили питання інтенсифікації співпраці між нашими країнами в безпековій сфері.

Особливу увагу співрозмовники приділили питанню реформування правоохоронних органів України. «Литва пройшла схожий шлях, на якому зараз Україна - від пострадянської до європейської країни», - зазначив Олександр Турчинов, наголосивши, що в цьому контексті досвід Литви надзвичайно важливий.

Обговорюючи питання співпраці в сфері інформаційних технологій, Секретар РНБО наголосив, що «застосування ІТ в безпековому секторі є одним із дієвих факторів для подолання корупції».

«Ми відкриті до співробітництва між нашими країнами і вдячні за ту підтримку, яку завжди відчували з боку Литви», - сказав Олександр Турчинов.

Саулюс Сквярняліс наголосив на тому, що Литва та «її народ щиро підтримують Україну». 

«Ми готові всіляко допомагати вам та сприяти Україні на її шляху до європейського дому, повноправним членом якого, я впевнений, скоро стане ваша країна», - наголосив міністр внутрішніх справ Литви.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua