Відкрите та публічне розслідування заяв Онищенка буде іспитом на ефективність для НАБУ, – Максим Бурбак (відео)
понеділок, 19 грудня 2016, 12:01

Фракція «Народний фронт» вимагає від правоохоронних органів з’ясувати всі обставини підкупу засобів масової інформації та організацію акцій протесту на платній основі проти уряду Арсенія Яценюка, про що заявляв колишній народний депутат Онищенко.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

«Фракція «Народний фронт» не сприймає і ніколи не погодиться з будь-якими примітивними поясненнями про неможливість провести результативне розслідування», - наголосив керівник фракції.

Він зазначив, що порівнюючи хвилі брудної брехні, спровоковані у ЗМІ проти Кабінету міністрів Яценюка, з інформацією  від Онищенка, можна  зрозуміти: «у країні відбувався переворот у системі виконавчої влади».

«Вся система дискредитації Уряду Яценюка зазнала фіаско. Як мильна бульбашка луснуло кожне звинувачення. Розвалились всі політичні технології. Звинувачення виявилися нікчемною вигадкою, штучно розтиражованою за мільйони доларів», - заявив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що відкрите та публічне розслідування цієї справи буде іспитом на ефективність і для НАБУ та інших новостворених органів по боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади.

«Тепер ми бачимо початок нової брудної кампанії проти Арсена Авакова, збір підписів за відставку Андрія Парубія. Хочу всім відповідально заявити – вас чекає чергове фіаско», - наголосив Максим Бурбак. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua