Відповідальність за використання бойових гранат має бути максимально жорсткою, - Андрій Тетерук (відео)
середа, 15 листопада 2017, 13:30

В Україні необхідно посилити відповідальність за використання мілітарної зброї поза межами проведення спеціальних операцій або бойових дій.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук в інтерв’ю журналістам.

Коментуючи законодавчу ініціативу щодо посилення відповідальності за зберігання зброї, він зазначив, що спочатку необхідно розробити законодавство, яке визначає обіг цивільної і мілітарної зброї.

"Ми маємо взагалі ввести системне поняття обігу зброї в Україні. Цього, на жаль, не існує, і це є тим проблемним питанням, яке парламент має розв’язати. Після того, як ми законодавчо встановимо, що можна робити, які категорії зброї ми маємо, тоді, я впевнений, буде величезна відповідальність за використання мілітарної зброї в мирних містах або поза межами проведення спеціальних операцій чи бойових дій", - наголосив народний депутат.

Так, на думку Андрія Тетерука, абсолютно неприпустимим є використання на мирній території ручних гранатометів та ручних бойових гранат, і за це має бути встановлена максимальна відповідальність.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua