Війна закінчиться тільки тоді, коли буде встановлено прізвища всіх загиблих, – Тарас Кремінь (фото, відео)
неділя, 8 травня 2016, 13:02

7 травня біля меморіального комплексу в селі Ковалівка Миколаївського району відбувся урочистий мітинг-концерт, присвячений жертвам та героям другої світової війни. У заході взяли участь керівництво обладміністрації та облради, а також депутати фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Вадим Підберезняк і Тарас Кремінь, повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації в неділю, 8 травня.

Місце для урочистостей обрано не випадкове. Саме тут у березні 1944 року під час  форсування Південного Бугу  йшли запеклі бої між частинами 3-го Українського фронту та  6-ї німецької армії. Взяття Андріївсько-Ковалівського плацдарму – одна з найтрагічніших і, водночас, одна з героїчних подій ІІ Світової війни. Близько 10 тисяч наших воїнів загинули, борючись за українську землю, звільняючи Миколаївську область.

Свої вітальні слова та слова підтримки на урочистому заході висловили і представники «Народного фронту», зокрема Тарас Кремінь.

«Існує таке твердження, що війна закінчиться тільки тоді, коли буде встановлено прізвища всіх загиблих. На превеликий жаль, Друга світова не закінчена, бо не встановлено прізвища всіх загиблих героїв. Частина з них залишається зниклими безвісті. Велика кількість родин і досі не знає, під час оборони, захисту чи курсування яких об’єктів полягли їхні діди-прадіди. І я думаю, що поки ми не встановимо прізвища всіх загиблих, доти не зможемо об’єктивно написати історію новітньої української держави», - заявив Тарас Кремінь. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua