Військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Збройних Сил України
неділя, 6 грудня 2015, 09:05

Дорогі і шановні воїни!

Від імені Уряду та від себе особисто сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Вітаю всіх, хто захищає Україну, хто зі зброєю в руках протистоїть агресії проти нашої свободи, замаху на життя наших співвітчизників, хто зміцнює нашу державність, хто дорогою ціною стверджує нашу Незалежність. Збройні Сили – серед беззастережних лідерів довіри українців, наша гордість, наша сила.

За останні два роки Українське військо здійснило потужний прорив і пройшло шляхом історичних перетворень: від напівзруйнованого та пограбованого воно перетворилося в могутнє і дієздатне, спроможне дати рішучу відсіч і відкинути ворога. Величезна робота із реформування Збройних Сил попереду, але Армія щодня нарощує своє оснащення, озброєння, боєздатність. Однак найбільша цінність нашого війська – це ви, його солдати та матроси, прапорщики і мічмани, офіцери і генерали. Ваша стійкість і героїзм, професіоналізм і відданість Вітчизні – надійна запорука миру на нашій землі, суверенітету України, її поступу до європейської сім’ї народів.

Дорогі українці! Завжди пам’ятаймо кращих синів та доньок України, які у складі її Збройних Сил до останнього подиху захищали свою країну від ворога і віддали життя за свою Батьківщину.

Витримки вам, дорогі воїни, міцності, доброї вдачі та впевненості у власних силах. Нехай завжди і всюди береже вас Господь.

З глибокою повагою

Прем’єр-міністр України                                      Арсеній Яценюк

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua