Онлайн-трансляція роботи комітетів зробить роботу Парламенту максимально прозорою, - Вікторія Сюмар (відео)
середа, 17 червня 2015, 14:05

Ухвалення закону щодо забезпечення відкритості роботи Верховної Ради шляхом запровадження онлайн-трансляції роботи парламентських комітетів зробить роботу Верховної Ради максимально прозорою, що зміцнить довіру громадян до законодавчого органу влади, заявила заступник голови парламентської фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар у середу, 17 червня, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

За її ловами, в Україні існує одна велика проблема – криза довіри людей.

«І, напевне, з кожним тижнем нашої роботи, далеко не завжди ефективної, ця криза лише посилюється – ми постійно бачимо зменшення довіри і до політичних партій, і до політичних фракцій, і до Парламенту в цілому», - зазначила депутат.

Вікторія Сюмар наголосила, що єдиний спосіб зміцнити довіру громадян – це бути максимально прозорими. «Це показувати людям, що ми реально робимо. Не лише в залі, а й у комітетах – коли аргументуємо, коли оперуємо законами», - пояснила вона.

«В сучасному світі не забезпечити онлайн-трансляцію роботи комітету – це сором, це зізнання в тому, що ми – держава не просто третього світу, а значно гірше, це – зізнання в тому, що ми просто бананова республіка», - заявила представник «Народного фронту».

Вони закликала колег подумати «про те, що ми тут зібралися не для того, щоб вирішувати свої власні проблеми та задовольняти амбіції, а щоб люди розуміли, що робить український Парламент для держави Україна». «Не голосувати за цей проект не можна», - резюмувала Вікторія Сюмар.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua