Парламент має продемонструвати єдність усіх проєвропейських демократичних сил, - Вікторія Сюмар (відео)
вівторок, 21 квітня 2015, 11:23

Українці зможуть перемогти у гібридній війні з Росією лише будучи єдиними, тому сьогодні парламент має продемонструвати максимальну єдність усіх проєвропейських демократичних сил.

Про це заявила заступник голови фракції «Народний фронт», голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, виступаючи з парламентської трибуни.

Вона зазначила, що гібридна війна, розв’язана Росією проти України, – це не лише повномасштабні військові дії, а й інформаційна війна, яка побудована на пропаганді, брехливих заявах, на втручанні у внутрішні справи.

«На жаль, це ще й тероризм та криваві провокації, до яких вдається агресор – Російська Федерація», - додала народний депутат.

Вікторія Сюмар підкреслила, що Україна знову входить у період турбулентності.

«Ми бачимо, що минулого тижня в державі відбулася ціла низка резонансних подій – це вбивства, які намагаються використати в цій гібридній війні, аби розхитати ситуацію, залякати схід і південь країни», - сказала вона.

Вікторія Сюмар заявила, що фракція «Народний фронт» хоче у п’ятницю запросити до парламенту уряд на предмет того, що робить сьогодні влада, аби травневі свята в Україні минули спокійно «не лише в сенсі забезпечення безпеки громадян, а також проходження свят у ключі української ідеологічної традиції».

«Виграти гібридну війну ми спроможні лише в тому випадку, якщо будемо єдині. І сьогодні, в період турбулентності, ми в цьому залі маємо продемонструвати максимальну єдність усіх проєвропейських демократичних сил», - резюмувала Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua