Вікторія Сюмар: Бряцання зброєю, замість реальної роботи в парламенті, виглядає смішно (відео)
середа, 22 лютого 2017, 16:10

Висунення ультиматумів владі від представників самої влади, які мають мандати народних депутатів, виглядають щонайменше по-дитячому.

Про це заявила заступник керівника фракції "Народний фронт", Голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар журналістам, коментуючи  оголошені ультиматуми Білецького, Тарасенка і Тягнибока.

"Я нічого нового не почула з цих заяв, вони регулярно звучать і від інших представників опозиції. Інша справа: а що ви пропонуєте безпосередньо? ", - зауважила Сюмар.

"Пропозицій, на жаль, немає, роботи реальної немає. Ці люди присутні в парламенті, вони мають мандат влади - мандат народного депутата, який передбачає пропонувати якісь рішення. Коли нема рішень, а є лише бряцання зброєю і погрози - це виглядає по-дитячому", - підкреслила вона.

"Знищити державу можна завжди, а побудувати її - з цим є проблеми. Сьогодні можна сподіватися на якісь протести, якщо запропонувати альтернативу, а якщо пропонувати хаос - це не буде мати підтримки нікого, крім організаторів акції", - наголосила народний депутат.

При цьому представник "Народного фронту" додала, що поважає право на мирні зібрання і проведення маршів.

"Однак мені здається, що це предмет політичного торгу і заявка, що з нами варто рахуватися, навіть якщо ми не маємо фракції в парламенті", - резюмувала Вікторія Сюмар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua