Вікторія Сюмар обіцяє зробити все, аби справу кума Путіна і його охоронців не спустили "на гальмах"
четвер, 27 вересня 2018, 20:41

Суддя Наталя Шевченко ухвалила рішення на користь кума Путіна Віктора Медведчука у справі перешкоджання його охоронцями журналістам і визнала протиправним заклик Вікторії Сюмар про необхідність швидкого і об'єктивного розслідування.

Про це повідомила сама голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, член фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook.

"Суддя Наталя Шевченко ухвалила сьогодні рішення, що моя фраза про необхідність швидкого і об’єктивного розслідування справи про перешкоджання Михайлові Ткачу є протиправною дією. Тому, колеги-депутати, тепер маєте знати - якщо ви закликаєте українські правоохоронні органи діяти швидко у суспільно-важливих і резонансних справах, то порушуєте український закон. І колишній голова Верховного Суду вас легко засудить, які б пояснення ви не надавали", - зазначила Вікторія Сюмар.

"Але у порівнянні з біографією Німченка (народний депутат, заступник Медведчука в його партії, - Ред.) - пояснення, логіка і право ніщо в порівнянні з суддівською порукою. Інакше це коментувати неможливо", - обурилася голова комітету.

Вікторія Сюмар наголосила, що на наступне засідання запросить Нацполіцію з черговим звітом про розслідування по Медведчуку і його охоронцям.

"І, повірте, зроблю все, аби цю справу не спустили "на вітер". І мені байдуже, з ким і про що тут домовляється кум Путіна", - наголосила вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua