Вікторія Сюмар: Росія діє, як класична терористична організація (відео)
понеділок, 3 жовтня 2016, 20:58

Затримання кореспондента “Укрінформу” Романа Сущенка російськими спецслужбами у Москві є нічим іншим, як продовженням курсу Російської Федерації як терористичної організації.

Про це заявила у коментарях журналістам заступник керівника фракції “Народний фронт”, голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар по завершенні засідання фракції.

“Російська Федерація сьогодні діє в стилі класичної терористичної організації, вона просто так бере заручників. Цивілізовані держави так себе не ведуть, оскільки так можна взяти в заручники усіх громадян України, посадити їх в тюрму і вимагати будь-що”, - заявила Сюмар.

“Очевидно, що українська реакція має бути жорсткою, і реакція світу, яку ми очікуємо, також має бути адекватною. Відповідно, саме тому на розгляд парламенту буде внесена постанова про візовий режим перетину кордону з Російською Федерацією. І наша фракція буде наполягати на її ухваленні”, - підкреслила заступник керівника фракції “Народний фронт”.

За її словами, така відповідь з боку України є абсолютно логічною. 

“Лише тоді, коли Росія перестане бути авторитарною, терористичною організацією - ми можемо про щось говорити і змінювати ситуацію. Станом на зараз ми перебуваємо в стані війни. Росія анексувала частину території і продовжує діяти абсолютно нецивілізованим способом та заходами і бере українців у заручники. За своїх треба стояти до останнього - і ми будемо це робити”, - резюмувала Сюмар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua