Вікторія Сюмар: СБУ повинна відзвітувати у Верховній Раді, передусім - щодо інформбезпеки (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 13:49

Комітет ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики підтримує позицію фракції «Народний фронт» щодо необхідності звіту Служби безпеки України у Верховній Раді, в тому числі і щодо питань інформаційної безпеки.

Про це заявила Голова Комітету, заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар під час засідання Погоджувальної ради у понеділок.

«Хочу поінформувати вас, що комітет розглядав питання інформаційної безпеки і, на жаль, Служба безпеки України проігнорувала засідання комітету при розгляді цієї достатньо важливої і достатньо резонансної теми. У зв’язку з цим ми підтримуємо позицію фракції «Народний фронт» з приводу звіту Служби безпеки України, в тому числі й з цього питання, у Верховній Раді», -  наголосила вона.

Крім того, Голова комітету зауважила на необхідності підтримати проект Закону про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо уточнення умов розповсюдження програм телерадіоорганізацій у складі універсальної програмної послуги) № 3504.

Як зазначила вона, цей законопроект був розглянутий профільним комітетом під час підготовки до другого читання та визначений, як «важливий для галузі в контексті формування єдиної універсальної програмної послуги».

Так само Вікторія Сюмар попросила включити до пакету голосування законопроект «Про державну підтримку кінематографії», що, за її словами, «засвідчить суттєву підтримку парламентом індустрії виробництва контенту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua