Вікторія Сюмар: Спецслужби Росії зачищають ОРДЛО від некерованих елементів (відео)
середа, 8 лютого 2017, 12:56

Спецслужби Російської Федерації зачищають ОРДЛО від некерованих елементів, аби повністю контролювати бойовиків і чиновників у так званих республіках Л/ДНР.

Про це заявила журналістам заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, коментуючи інформацію про вбивство бойовика "Гіві" в Донецьку.

"Я думаю, що це ті новини, які свідчать про реальний стан справ на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Ми бачимо, що там ситуація, м'яко кажучи, далека від стабільності, оскільки бойовики вбивають самі себе або ж їх прибирають російські спецслужби. І така версія має право на існування. Чому? Тому що Росії об'єктивно, хоча вона й завозить озброєння, дає фінансування, - усі ці чиновники, які працюють на території ОРДЛО, вони отримують гроші, кеш, який іде із Росії", - заявила Сюмар.

"Однак не завжди і не скрізь так званих "пасіонаріїв" Росія може контролювати, а дуже часто маючи своїх озброєних бойовиків, вони показують свій характер. Очевидно, що демонстрація характеру призвела до того, що спецслужби Росії були б зацікавлені у більшому контролі над силами бойовиків", - додала народний депутат.

"Мені здається ця версія найбільш вірогідною, коли прибираються найбільш неконтрольовані елементи з тим, аби Росія постійно контролювала ситуацію на території ОРДЛО, що зайвий раз доводить рівень контрольованості. Фактично, це російська спецоперація", - підкреслила Сюмар у коментарі журналістам.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua