Вікторія Сюмар: В Україні у політичній боротьбі замість фактів використовують віртуальну реальність (відео)
вівторок, 6 вересня 2016, 15:28

Найбільшою проблемою українського політикуму на сьогодні є те, що у політичній боротьбі замість фактів та доказів використовують віртуальну реальність.

Про це заявила заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету ВР з питань інформаційної політики та свободи слова Вікторія Сюмар, коментуючи в інтерв’ю журналістам заяви окремих політиків та діячів, скеровані на дискредитацію "Народного фронту".

"Є такі спеціалісти, як Ігор Шувалов – російський політтехнолог, який дуже гарно вміє створювати абсолютно віртуальні проекти, надиктовувати віртуальні сценарії про різних українських політиків, і все це видається як істина, як чиста монета, і це все стає чомусь елементом політичної боротьби", - наголосила вона.

За словами Вікторії Сюмар, така віртуальна реальність створюється у найкращих традиціях пропаганди, які "дуже добре знає пан Шувалов і які сформулював свого часу ще Йозеф Геббельс: чим більша брехня, тим більше в неї вірять". 

"Коли ви створюєте віртуальну реальність, правда не має значення. Придумана історія й інструмент, щоб цю історію проілюструвати. І от ми живемо в отаких придуманих хворими фантазіями російських політтехнологів історіях!", - обурилася народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua