Вікторія Сюмар: Всі фракції коаліції мають нести спільну відповідальність за коаліційний Уряд (відео)
п’ятниця, 11 грудня 2015, 10:38

Парламент має нести спільну відповідальність за коаліційний Уряд та вести здорову дискусію в сесійній залі замість бійок.

Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар після провокації і сутички, яку влаштував депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Олег Барна.

"Президент є символом України, і Прем'єр-міністр так само є символом України. І те, що відбулося зараз у цій залі, – це насправді сором для кожного з нас", - наголосила вона.

"Нещодавно у ЗМІ була історія, чому в США ніколи не обирають людей, які дозволяють собі підвищувати голос, бо такі люди не вміють керувати державою", - сказала народний депутат, звертаючись до фракції БПП та її члена Олега Барни.

Вікторія Сюмар підкреслила, що міжусобними чварами політики ставлять під загрозу майбутнє парламентської коаліції та майбутнє української держави.

Окремо заступник голови фракції "Народний фронт" звернулась до голови фракції БПП Юрія Луценка та закликала нести спільну відповідальність за коаліційний уряд.

"Юрій Віталійович, є міністри від БПП, є міністри від "Народного фронту". Це коаліційний Уряд. І за вас, і за "Народний фронт" та Арсенія Яценюка голосували люди. Нам потрібна чесна розмова", - підкреслила Сюмар.

Вона також додала, що в коаліції має бути елементарна повага, дотримання елементарних норм взаємодії.

"Зараз є питання, як нас бачать люди у всьому світі. Після Революції гідності - це сором і негідна поведінка. Я сподіваюся, що фракція БПП зможе розібратися у цій ситуації і знайти дисциплінарний вплив на рівні парламенту, щоб більше цього не допускали. І давайте повернемось до роботи, бо люди чекають саме цього", - резюмувала Вікторія Сюмар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua