Вікторія Сюмар: Закон про реінтеграцію має забезпечити захищеність країни на Сході (відео)
вівторок, 3 жовтня 2017, 11:44

Закон про реінтеграцію має, в першу чергу, забезпечити захищеність країни від будь-якого розгортання подій на Донбасі та адекватно відповідати на виклики державі щодо безпеки та оборони.

Про це заявила заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, коментуючи законопроект про реінтеграцію Донбасу, який чекають на внесення до парламенту.

"Ми знаємо лише початкові варіанти, які готувалися в тому числі лідерами "Народного фронту", де мова йшла про готовність країни адекватно відбивати зовнішню агресію, бути спроможними у військовому плані в зоні АТО. Там сьогодні є чимало проблем, пов'язаних із тим, що є серйозна розорганізованість структури, нема єдиного командування. І той підхід створення єдиного оперативного штабу - він є, безумовно, правильним. Інша справа, подивимось, чи будуть там ще якісь норми в тому законі", - сказала Сюмар.

"Якщо це буде той законопроект, який готувався за участі представників "Народного фронту", то очевидно - ми його будемо підтримувати, оскільки країна має бути захищеною від будь-якого розгортання подій на Сході і до адекватного захисту держави", - заявила Сюмар.

Представник фракції "Народний фронт" сказала, що майбутній закон чітко зафіксує, хто агресор, а хто жертва агресії, та висловила сподівання, що парламентська опозиція також підтримає законодавчу ініціативу.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua