Вікторія Сюмар: Заяви Юрія Луценка про те, що фракція «Народний фронт» не підтримує «уряд реформаторів», є абсолютною дезінформацією
понеділок, 21 березня 2016, 12:28

Заяви лідера фракції "Блок Петра Порошенка" Юрія Луценка про те, що фракція «Народний фронт» не підтримує «уряд реформаторів», є абсолютною дезінформацією.

Про це написала заступник голови фракції «Народний фронт», народний депутат Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook.

«Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і «Народний фронт» взяли відповідальність на себе за всі непопулярні рішення, свідомо йдучи на падіння рейтингу, бо інакше країну б чекала фінансова та економічна катастрофа в часи війни. І потім за це отримали дошкульних ударів від партнерів по коаліції, які почали розхитувати ситуацію, аби в зручний момент відмежуватися від непопулярного уряду», - заявила Сюмар.

«Всі розмови про те, хто заважає призначити технократичний уряд, це ніщо інше, як бажання взяти прем'єра і уникнути відповідальності, аби завжди можна було сказати: «ну ми розуміли, що Гройсман не найкращий варіант, але Самопоміч і НФ завадили уряду реформаторів». Це як мінімум не по-партнерськи. Це бажання вічно уникати відповідальності. А постійні закиди на адресу один одного точно не сприяють партнерській роботі в Раді», - написала Вікторія Сюмар.

«Якщо БПП підтримує технократичний уряд, хай публічно висуває Наталю Яресько і її програму, та  починає прозорий процес консультацій не лише на Банковій, але й під куполом. Фракція «Народний фронт» не може мати позиції щодо питання, яке навіть не обговорювала. Я особисто точно підтримаю таку пропозицію», - наголосила народний депутат.

«І останнє. Думала, що суть політики знаходити компроміси і йти вперед, а не постійно уникати відповідальності та бажання першим запостити «месиджі» і задати зручний для себе дискурс... Нас всіх рано чи пізно оцінюватимуть за результатами, а не словами. А досягнути цих результатів можна лише спільною - партнерською! - важкою роботою. Щоб ця робота відбулася, треба менше критичних слів, а більше конкретних справ і грамотних, а не емоційних рішень», - резюмувала представник «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua