Вілкул має розповісти про свою участь у розв’язанні війни проти України, - Юрій Береза
п’ятниця, 9 вересня 2016, 18:09

Заяви одіозного члена "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула про начебто участь "Народного фронту" та міністра МВС Арсена Авакова у підпалі телеканалу "Інтер" є такою ж частиною інформаційної війни, як і все, що робить проти України проросійська п'ята колона.

Про це заявив у коментарі заступник голови фракції "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки та оборони Юрій Береза.

"Дискредитація нашої держави, сіяння розбрату і зневіри у власні можливості нашого народу, наклепи і паплюження патріотичних сил – хіба не це ми бачимо у телевізійних ефірах, форматованих російськими пропагандистами? Хіба ми не отримали підтвердження цього у листуванні "інтерівської" сепаратистки, "руки Кремля" Столярової?", - сказав Береза.

На його думку, це недолуга спроба соратника Януковича перекласти провину за підпал на людей, які, на відміну від самого Вілкула, зміцнюють обороноздатність нашої країни і захищають її від московської агентури.

"Що може сказати Вілкул, який захоплювався Путіним, мріяв разом із Царьовим про Новоросію, готував до здачі Кривий Ріг і Дніпро – що може коментувати ця людина?", - обурився Юрій Береза.

За словами народного депутата, військовика, Олександр Вілкул з його біографією і мріями про провінцію Московії в Україні не достойний говорити про патріотизм і любов до рідної країни.

"Ця недолуга особа завжди діяла за вказівкою господарів із Кремля. Нехай прозвітує про розв’язання війни на Донбасі, про здачу Криму, про "тітушок" і його персональну участь, як одного з менеджерів уряду Азарова і Януковича у цих подіях", - заявив Береза. 

"Хоча українці добре бачать відверті і постійні маніпуляції, антиукраїнську політику, це, швидше всього, був самопідпал. Утім, справедливе і об'єктивне слідство має розставити всі крапки над "і". Однак Вілкул не може по-іншому, для нього брехня – це стиль життя, а Україна в його уяві – провінція під протекторатом Московії та його улюбленця Путіна", - резюмував Береза.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua