Винні в особистому збагаченні на контрабанді товарів для армії повинні бути покарані, - Андрій Тетерук
четвер, 28 лютого 2019, 17:42

В умовах протистояння російській агресії на Сході України контрабанда військових товарів, яка використовується з метою особистого збагачення, є неприпустимою та повинна жорстко каратись.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у коментарі журналістам.

"Ми в жодному разі не легалізовуємо контрабанду. Це були вимушені кроки для зміцнення нашої оборони. Це реальність, в якій нам доводилось виживати. В 2014-2015 році ми багато волонтерської допомоги для армії отримували таким шляхом. Це і бронежилети, і каски, і прилади нічного бачення. Адже багато транспортних засобів також потрапляло на передову контрабандним шляхом. Для нашого суспільства це не секрет", - констатував народний депутат.

Він зазначив, що слід розділяти допомогу війську всіма можливими шляхами та випадки, коли хтось намагається на цьому збагачуватися. Такі зловживання, на переконання Тетерука, повинні категорично засуджуватись суспільством.

"Ми очікуємо, що всі, хто брав участь в особистому збагаченні на контрабанді товарів військового призначення, понесуть покарання. Наша позиція є дуже чіткою та одностайною: розслідування, передача справи в суд. І винні повинні отримати покарання згідно чинного законодавства", - підсумував Андрій Тетерук.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua