Вирішити проблему пенсійного забезпечення допоможе ефективна економічна політика та зростання ВВП, - Олександр Романовський
середа, 13 вересня 2017, 11:49

Повністю вирішити проблеми пенсійного забезпечення неможливо лише в рамках реформування солідарної системи – необхідно проводити більш активну політику в галузі зайнятості та ефективну економічну політику, яка дає швидке зростання ВВП.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Олександр Романовський на прес-конференції в Запоріжжі, повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, у заході, де обговорювався сучасний стан пенсійної системи та необхідність її реформування, взяли участь запорізькі та дніпропетровські журналісти. Представники Міністерства соціальної політики та Пенсійного Фонду провели презентацію урядових пропозицій щодо змін у пенсійній системі і основних положень законопроекту №6614 «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій» від 22 червня 2017 року.

«Повністю вирішити проблеми пенсійного забезпечення неможливо лише в рамках реформування солідарної системи – необхідно проводити більш активну політику в галузі зайнятості та ефективну економічну політику, яка дає швидке зростання ВВП», - наголосив Олександр Романовський.

«І це – головне завдання Уряду і всіх гілок влади в Україні», - підсумував представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua