Висока оцінка роботи Уряду Яценюка з боку МВФ значно важливіша за заяви популістів, - народний депутат
вівторок, 26 квітня 2016, 13:26

Висока оцінка реформ Уряду Арсенія Яценюка з боку міжнародних фінансових організацій свідчить про те, що західні партнери України уважно слідкують за політичними процесами і зацікавлені в продовженні реформаторського курсу попереднього Уряду.

Про це заявив член фракції "Народний фронт" Олександр Кодола, коментуючи заяви першого заступника директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девіда Ліптона.

"Ті позитивні зміни, про які говорить пан Ліптон, заклали фундамент для подальшого зростання нашої економіки", - наголосив народний депутат.

"МВФ готовий співпрацювати з Україною і надалі, проте застерігає від гальмування або згортання реформ. І це дуже важливий сигнал для нового Уряду", - додав Кодола.

Він також зазначив, що позитивні оцінки МВФ повністю спростовують звинувачення на адресу Уряду Яценюка, з якими виступають популісти.

"Що б не казали популісти, але стандарти МВФ – найвищі у світі критерії ефективності, прозорості і стабільності державних фінансів. Пан Ліптон відзначив впевнений рух України до енергетичної незалежності, вихід нашої держави з фінансової кризи, стабілізацію країни і відновлення конкурентоздатності. Це те, що необхідно новому Уряду для здійснення ефективного управління економікою країни", - сказав Олександр Кодола.

За його словами, у "Народному фронті" дуже сподіваються, що українські політики прислухаються до цих оцінок і припинять дестабілізувати ситуацію.

"Від цього залежить і продовження реформ, і подальша співпраця з МВФ та іншими партнерами України", - резюмував Кодола.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua