Віталій Корчик: Досягнення «Народного фронту» - це посилення армії, підвищення зарплат та ухвалення реформаторських законів
п’ятниця, 20 січня 2017, 14:43

Посилення обороноздатності та безпеки нашої держави, підвищення заробітних плат військовослужбовцям та освітянам, а також реформування транспортної та інфраструктурної галузей – основні досягнення команди «Народного фронту» за час V сесії Верховної Ради.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт», член Комітету ВР з питань транспорту Віталій Корчик в інтерв’ю журналістам за підсумками V сесії Верховної Ради VIII скликання.

Він зазначив, що однією з основних програмних засад «Народного фронту», яку фракція послідовно впроваджує у парламенті, є посилення обороноздатності та безпеки нашої держави, відновлення та модернізація Збройних Сил України.

«Завдяки нам було проголосовано низку законопроектів, які покращують соціальний статус військовослужбовців, підвищують їм заробітну платню тощо. Ми домоглися того, аби наші учасники АТО на першій та другій лініях фронту мали підвищенні зарплатні», - наголосив народний депутат.

При цьому він зауважив, що за всі роки незалежності лише Уряд на чолі з Арсенієм Яценюком першим почав процес відновлення української армії та всього силового блоку держави, і сьогодні це послідовно продовжує робити фракція «Народного фронту» у Верховній Раді.

«З 1992 року до часів прем’єрства Арсенія Яценюка армія тільки розкрадалася. За декілька останніх років було створено набагато більше, ніж за попередні часи усіх урядів», - наголосив представник фракції «Народний фронт».

Більше того, Віталій Корчик відзначив досягнення міністрів з команди «Народного фронту». Наприклад, такі як: підвищення зарплатні освітянам на 50 % (міністр освіти та науки Лілія Гриневич), проведення спортивних змагань на гідному рівні (міністр спорту Ігор Жданов), проведення реформи Національної поліції (міністр МВС Арсен Аваков), реформування транспортної галузі (міністр інфраструктури Володимир Омелян).

«Ми прийняли низку революційних законопроектів (щодо реформування транспортної та інфраструктурної галузей. – Ред.), які дають нам шлях до Європи, які відкривають для нас інвестиційні можливості. Ми створили правову базу для запровадження електронного квитка, унормували законодавство в Збройних Силах щодо доріг оборонного значення, змінили кодекс мореплавства, створили умови для запровадження нових безпекових правил в авіації і т.п. І мені дуже приємно, що багато представників саме нашої фракції «Народний фронт» були співавторами цих законопроектів», - наголосив парламентар.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua