Вітання лідера Політичної партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка із Великоднем
неділя, 1 травня 2016, 02:10

Дорогі співвітчизники!

Брати і сестри!

Сердечно вітаю вас з святом Воскресіння Христового, який в Україні здавна називають Великим Днем.  Це свято про тріумф життя, про велич і незламність духу, про свободу, гідність і найвищу справедливість. Про те, що підносить кожного з нас, робить кращими і достойнішими.

Ми вітаємо один одного словами «Христос Воскрес!», і ці слова є набагато більш важливими і вагомими, ніж усі земні ідеології  разом узяті.

Цей Великий День – час дякувати один одному, час вклонятися тим, хто захищає зараз нашу країну від поневолення, хто своєю працею і розумом перетворює її на краще. Ми дякуємо духовним провідникам українських Церков, які благословляють наших воїнів, допомагають фронту, підтримують нужденних і потребуючих, зміцніють віру і моральність суспільства.

Хтось з богословів дуже точно сказав: «Християнство – це не теорія, це - практика». Тому не обмежуймося нашими чудовими традиціями, а творімо добро, захищаймо Україну всіма своїми силами, працюймо на її процвітання.   

Хай Великдень принесе мир нашому народові, хай його довга і важка боротьба за свободу і правду завершиться благополуччям для всіх і кожного з нас. Хай запанує в Україні спокій і злагода.

Христос Воскрес!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua