Вітання Олександра Турчинова до Дня працівників ракетно-космічної галузі та Всесвітнього дня авіації і космонавтики
вівторок, 12 квітня 2016, 10:03

Щиро вітаю працівників ракетно-космічної галузі України з професійним святом!

У сфері ракето- та авіабудування Україна подарувала світові цілу плеяду вчених та конструкторів – геніїв світового масштабу. Це і Сікорський, і Антонов, і Янгель, і Корольов, і багато-багато інших.

Сьогодні одним з важливих завдань для посилення оборони і безпеки нашої країни є відновлення ракетного щита. Україна повинна захистити себе та стати частиною надійної дієвої системи протиповітряної та протиракетної оборони у Європі - непроникної для ракет і авіації.

Наші науковці, конструктори, колективи підприємств оборонно-промислового комплексу гідно виконують завдання із забезпечення виробництва сучасних ракетних комплексів та літаків, що не поступаються найкращим світовим аналогам.

Завдяки вам, вашій кваліфікації, патріотизму та невтомній праці наша країна здатна не лише захистити себе, а й стати провідною країною в галузі ракето та авібудування. Тож бажаю вам нових досягнень і успіхів, які стануть гідним продовженням наших найкращих традицій і дозволять Україні зберегти та посилити свої позиції як високотехнологічної авіаційної та космічної держави!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua