Вітання Олександра Турчинова з нагоди Дня Служби зовнішньої розвідки
четвер, 1 грудня 2016, 08:13

Друзі, вітаю вас із 25-ю річницею зовнішньої розвідки України!

Співробітники Служби зовнішньої розвідки України сьогодні з честю виконують завдання вищого державного керівництва, впроваджують Національну розвідувальну програму на 2016-2020 роки, реалізація положень якої спрямована на удосконалення розвідувальної діяльності та посилення розвідувальних спроможностей України.

Складні реалії сьогодення, нові зовнішні виклики та загрози ставлять перед розвідкою відповідальні завдання, вимагають нестандартних підходів у сфері захисту національних інтересів.

Завдяки самовідданій праці ви досягаєте вагомих результатів на передньому краї нашої держави, беручи участь у антитерористичній операції, а також далеко за межами України.

Упевнений, що ваша ефективна робота, діяльність на випередження стануть запорукою вагомих досягнень у забезпеченні безпеки суспільства і держави від зовнішніх загроз.

Із глибокою шаною і вдячністю вітаю ветеранів розвідки за ратну працю та вагомий внесок у патріотичне виховання молодого покоління.

З нагоди професійного свята сердечно бажаю всьому особовому складу міцного здоров’я, оптимізму і впевненості у власних силах, спрямованих на вирішення покладених завдань. Успішної Вам реалізації життєвих планів і задумів, злагоди та сімейного добробуту, наснаги і нових звершень в ім’я України!

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua