Вітання Олександра Турчинова з нагоди Дня Служби безпеки України
п’ятниця, 25 березня 2016, 09:00

Сьогодні – 24-та річниця з Дня створення Служби безпеки України. Щиро вітаю весь особовий склад, співробітників та ветеранів СБУ зі святом!

Я мав честь очолювати СБУ і знаю, наскільки відповідальна, складна та небезпечна служба українських контррозвідників.  З величезною повагою і шаною ставлюся до всіх співробітників і ветеранів, які гідно виконують свої конституційні обов'язки.

Нині, в умовах російської агресії, коли під загрозою опинилися територіальна цілісність і незалежність України, співробітники Служби стоять на захисті інтересів нашої держави, її суверенітету та конституційного ладу, безпеки та спокою громадян України.

Керівництво і рядові співробітники СБУ – патріоти і професіонали найвищого ґатунку - самовіддано і чесно служать народові і державі, ефективно протидіють тероризму, сепаратизму та злочинності, проявам корупції, захищаючи свою країну скрізь: і в тилу, і на фронті. Вічна пам‘ять і шана співробітникам Служби, хто віддав життя, виконавши свій обов‘язок, обстоюючи інтереси України та її громадян. 

Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, успішної реалізації відповідальних завдань. Вірю, що висока місія, що її виконує СБУ, не залишить ворогам жодного шансу, наша боротьба за могутню та незалежну Україну завершиться перемогою!

Секретар РНБО України Олександр Турчинов

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua